Duurzaamheid

close-up-crystal-globe-resting-grass-forest_1150-12730
Bij Sea-Serve Rotterdam begrijpen we dat we allemaal een belangrijke rol te spelen hebben in het beschermen van onze planeet en dat alle hulpbronnen kostbaar zijn. In het kader van Wereldmilieudag 2022 en het thema van dit jaar, Only One Earth, hebben we de aandacht gevestigd op de recente prestaties op het gebied van duurzaamheid binnen onze bedrijven en op onze duurzaamheidambities voor de toekomst.
Van onze gezondheids- en veiligheidsnormen en milieuprestaties tot ons activabeheer, investeringsbeslissingen en de manier waarop we onze mensen rekruteren en ontwikkelen, streven we ernaar om te werken op een manier die veilig is voor zowel mensen als het milieu. Daarom hebben wij in 2020 de Sea-Serve Rotterdam Taskforce Duurzaamheid opgericht, waarin twee leden van het Executive Management Team en vertegenwoordigers van elke divisie en belangrijke groepen belanghebbenden zitting hebben. De taskforce komt regelmatig bijeen om prestaties en kansen te bespreken en om van duurzaamheid experts te horen wat de beste praktijken zijn van andere organisaties en industrieƫn.

De taskforce brengt verslag uit aan de raad van bestuur en aan elke driemaandelijkse vergadering van het senior management, waar ons beleid, onze praktijken en onze prestaties worden geƫvalueerd om ervoor te zorgen dat we onze normen voor de toekomst steeds verder aanscherpen.
0
VERANTWOORDE CONSUMPTIE EN PRODUCTIE
0
Ernstige incidenten in 2021, voor het tweede opeenvolgende jaar
0 +
JAREN ERVARING MET DE ONTWIKKELING VAN MARIENE LNG-INFRASTRUCTUUR